logo
Mensendieck Weidevenne
Welkom
Praktijk
Mensendieck
Re-mind
MedicalKinetics
Triggerpointtherapie
Medical Taping
Slaapoefentherapie
Kwaliteit
Vergoedingen
Tijden & Contact
Klachtenprocedure

Mensendieck Weidevenne - Openingstijden & Contactgegevens

Openingstijden Mensendieck Weidevenne

Maandag 11:30 uur - 18:00 uur

Dinsdag 9:00 uur - 16:00 uur


Woensdag 9:00 uur - 13:30 uur


Donderdag 9:00 uur - 13:30 uur


Vrijdag 11:30 uur - 18:00 uur

Op zaterdag 26 juni 2021 zijn er door de Rijksoverheid versoepelingen doorgevoerd in de coronamaatregelen. Wat betekent dit voor jouw bezoek aan de oefentherapeut?

Je hoeft niet langer verplicht een mondmasker te dragen bij de oefentherapeut. Het mag wel natuurlijk. Bespreek je voorkeur met jouw therapeut. Als de oefentherapeut geen anderhalve meter afstand kan houden tijdens de behandeling, wordt het dragen van een mondkapje wel aangeraden. Voordat je naar de behandeling gaat zal de oefentherapeut een gezondheidscheck afnemen.
 
De basisregels gelden nog steeds: Houd anderhalve meter afstand. Was je handen voor bezoek aan de oefentherapeut. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en laat je testen, ook als je al gevaccineerd bent.

NB: Wij bieden de mogelijkheid de afspraak plaats te laten vinden via Clickdoc Videoconsult. Je ontvangt in dat geval een uitnoding via email of sms met een inbel-link. Dit programma is zeer makkelijk in gebruik en behoeft geen installatie van een programma op computer of telefoon. Bel of mail gerust voor meer info!

Contactgegevens Mensendieck Weidevenne

Heb je klachten of een doorverwijzing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en maken eventueel direct een afspraak. Ons telefoonnummer is 0299 420459 of 06 52283292. Mailen kan je naar info@mensendieckweidevenne.nl 

Niet in staat om naar de praktijk te komen?

Ook als je niet in staat bent om naar de praktijk te komen, helpen wij je graag. Ben je fysiek niet in staat om naar de praktijk te komen doordat je bijvoorbeeld net thuis bent gekomen na een ziekenhuis opname? Of door blijvende lichamelijke problemen? Maak dan alsnog een afspraak. Wij komen je dan aan huis behandelen.  

Waar kan je ons vinden?

De praktijk is heel centraal gelegen in de Weidevenne, vlakbij het winkelcentrum en naast station Weidevenne op Abel Tasmanplein 93. Op het terrein voor onze ingang mag worden geparkeerd. Na de praktijk van tandarts Weideveld loopt een pad langs de achterkant van het gebouw. Aan het eind van het pad, aan het water bij het ijzeren hekje, is de ingang naar onze wachtkamer. Heb je een afspraak? Neem lekker plaats in de wachtkamer, dan komen we je op het afgeproken tijdstip ophalen.

Marjolijn Tillemans


Mensendieck Weidevenne
Abel Tasmanplein 93
1448 NL Purmerend
info@mensendieckweidevenne.nl
Tel 0299 420459 / 06 52283292

 

De ingang is te vinden aan het eind van het pad
 

 De entree van de praktijk bij het ijzeren hekje

 

 De praktijkruimte

 

 
Mensendieck Weidevenne 0299 420459 Abel Tasmanplein 93 1448 NL Purmerend  | info@mensendieckweidevenne.nl