logo
Mensendieck Weidevenne Zuidland
Welkom
Praktijk
Mensendieck
MedicalKinetics
Triggerpointtherapie
Medical Taping
Slaapoefentherapie
Kwaliteit
Vergoedingen
Tijden & Contact
Klachtenprocedure

Mensendieck Weidevenne Zuidland

Marjolijn Tillemans maakt u bewust van uw houding en beweging, uw manier van ademhalen en ontspannen.

U kunt bij haar terecht met rug-, nek-, of schouderklachten, hoofdpijn, hyperventilatie, slaapproblemen en andere lichamelijke of spanningsgerelateerde klachten. Zij zal u na een gesprek en een onderzoek bewust maken van de oorzaak van uw klachten en u vervolgens leren deze onder controle te krijgen. Oefeningen en houding- en bewegingsadviezen spelen daarbij een grote rol. Marjolijn is tevens MedicalKinetics teacher. Meer informatie daarover vind u op de betreffende pagina. De behandeling kan worden ondersteund door middel van massage en behandeling van triggerpoints

Mensen die bij Marjolijn onder behandeling zijn geweest zijn vooral blij dat ze hebben geleerd hoe ze zelf hun klachten onder controle hebben kunnen krijgen en daardoor tevens weten hoe ze terugkeer van klachten zoveel mogelijk kunnen voorkomen.
 
De praktijk is gevestigd in het gebouw Zuidland op het Abel Tasmanplein, op loopafstand van gezondheidscentrum Weidevenne, station Weidevenne en winkelcentrum Weidevenne. De praktijk is goed bereikbaar en parkeren is geen probleem.

In gebouw Zuidland werkt ook Ton Schotsman in zijn praktijk voor fysiotherapie en Willem Boogaard in zijn praktijk voor PodoPosturale therapie.

 

 

 
Mensendieck Weidevenne Zuidland 0299 420459  | info@mensendieckweidevenne.nl